Brodogradilište
120

GODINA

znanja, odlučnosti i integriteta

Uprava

Sandra Uzelac

Član Uprave i financijski direktor

Sa svojim velikim znanjem i iskustvom, na funkciji člana Uprave i financijskog direktora, Sandra je iznimno važan član rukovodstva Brodogradilišta i nezaobilazni most između Uprave i drugih organizacijskih jedinica.

Cijelo obrazovanje i radno iskustvo vodilo je do sadašnje funkcije. Sandra je diplomirala ekonomiju na Ekonomskom fakultetu u Rijeci i odmah započela svoj put u "Viktor Lencu" u kojem je kroz 24 godine stekla vrijedna znanja i iskustva na polju računovodstva, financija, planiranja i analize. Kao član rukovodstva prošla je kroz sve faze privatizacije i reorganizacije. Njezin odlučujući i proaktivan stav pridonosi brzom pronalaženju konkretnih rješenja na složena pitanja iz financija i planiranja, koja su dugoročno temelj svih ostalih aktivnosti tvrtke.

Od mladenačkih dana, kao izviđač, naučila je da se marljivošću, ustrajnošću, poštenjem i kontinuiranim učenjem mogu postići ciljevi.

Završila je poslijediplomski sveučilišni studij kontrolinga.

Bojan Kavazović

Direktor prodaje i marketinga

Ne ograničavajte svoje izazove. Izazovite svoje granice. Bojan je dokazao svoj moto i izazvao svoje granice kada je nedavno prihvatio novu funkciju direktora prodaje i marketinga.

Diplomirao je na Tehničkom fakultetu u Rijeci kao diplomirani inženjer strojarstva. Nakon što je stekao iskustva u zemlji i inozemstvu kao voditelj održavanja i voditelj radilišta, 1998. godine došao je u "Viktor Lenac" i u kratkom vremenu je unaprijeđen od pomoćnika voditelja objekta u višeg prodajnog inženjera. Kroz par godina imenovan je rukovoditeljem Odjela prodaje remonta. Na tim pozicijama stekao je znanja o svim tehničkim i komercijalnim aspektima prodajnih aktivnosti, od procjena troškova i izrade ponuda, procjene rizika, ugovaranja, upravljanja projektima, nabave do financijskih analiza.

U kontinuirano visoko konkurentnom poslovnom okruženju, Bojan promišljeno i staloženo gradi odnose dugotrajne prirode.

Bojan je uspješno završio nekoliko tečajeva za ugovaranje i upravljanje projektima kod Fisher Maritime-a i IBM-a te je završio studij menadžmenta na međunarodnoj poslovnoj školi IEDC u Bledu.

Vjeruje da su ključevi uspjeha vrijedan rad, lojalnost, poštenje i otvoreni um.

Zlatko Marović

Direktor tehnike i proizvodnje

Zlatko dolazi iz malog mjesta Kostrena poznatog po pomorskoj tradiciji. Kostrena je dala mnoge pomorce, kapetane, časnike, strojare i inženjere koji su izuzetno cijenjeni u brodarskom i brodograđevnom svijetu. Tako je nekako bilo i prirodno da Zlatko izabere poziv vezan uz more i brodove.

Diplomirao je kao inženjer brodostrojarstva na Tehničkom fakultetu u Rijeci, a svoje radno iskustvo započeo je stjecati još uz studij, u zemlji i inozemstvu. Obavljao je funkcije prodajnog inženjera, voditelja radilišta i voditelja projekta. Prije dolaska u "Viktor Lenac", bio je tehnički direktor u Brodogradilištu "Kraljevica". Njegova visoka tehnička stručnost u raznim disciplinama, izvrsne organizacijske, koordinacijske i planerske vještine omogućuju mu da gleda daleko naprijed i postigne zacrtane ciljeve.

Zlatko pokazuje ogromnu količinu entuzijazma prema svojem radu i dokazao se u kratkom vremenu da je pravi član našeg tima, vrijedan i pouzdan.

Saznajte više...

RJEŠENJE UVIJEK POSTOJI

Vrhunska kvaliteta, na siguran način i na vrijeme