Brodogradilište
120

GODINA

znanja, odlučnosti i integriteta

Uprava

Sandra Uzelac

Član Uprave i glavni izvršni direktor

Diplomirala je na Ekonomskom fakultetu u Rijeci 1994. godine, smjer Organizacije i upravljanja te stekla zvanje diplomiranog ekonomiste i iste godine započela je graditi svoj put u Brodogradilištu, na kojem je stekla vrijedna znanja i iskustva na polju računovodstva, financija, planiranja i analize poslovnih procesa. Godine 2004. postavljena je na mjesto rukovoditelja financijskog sektora, a u travnju 2008. godine imenovana je članom Uprave Društva. U svojem četvrtom uzastopnom mandatu člana Uprave, u ožujku 2019. godine postavljena je na čelo Brodogradilišta kao glavni izvršni direktor, a također obavlja i funkciju financijskog direktora.

Kao rukovodeći kadar prošla je kroz razne reorganizacije koje su posljedično pratile turbulentne tržišne promjene te promjene vlasništva nad Društvom. Njezin odlučujući i proaktivan stav pridonosi brzom pronalaženju konkretnih rješenja na složena pitanja iz financija i planiranja, koja su dugoročno temelj svih ostalih aktivnosti tvrtke.

Od mladenačkih dana, kao izviđač, naučila je da su integritet, marljivost, ustrajnost i kontinuirano učenje temelji na kojima može i želi graditi svoj put i postizati ciljeve.

Godine 2013. stekla je zvanje sveučilišne specijalistice kontrolinga na poslijediplomskom specijalističkom studiju na Ekonomskom fakultetu u Rijeci, smjer Kontrolinga.

Od stranih jezika aktivno se služi engleskim jezikom.

U slobodno vrijeme najradije se opušta uz dugačke šetnje i izradu slastica.

Bojan Kavazović

Direktor prodaje i marketinga

Ne ograničavajte svoje izazove. Izazovite svoje granice. Bojan je dokazao svoj moto i izazvao svoje granice kada je 2017. prihvatio novu funkciju direktora prodaje i marketinga.

Diplomirao je na Tehničkom fakultetu u Rijeci kao diplomirani inženjer strojarstva. Nakon što je stekao iskustva u zemlji i inozemstvu kao voditelj održavanja i voditelj radilišta, 1998. godine došao je u "Viktor Lenac" i u kratkom vremenu je unaprijeđen od pomoćnika voditelja objekta u višeg prodajnog inženjera. Kroz par godina imenovan je rukovoditeljem Odjela prodaje remonta. Na tim pozicijama stekao je znanja o svim tehničkim i komercijalnim aspektima prodajnih aktivnosti, od procjena troškova i izrade ponuda, procjene rizika, ugovaranja, upravljanja projektima, nabave do financijskih analiza.

U kontinuirano visoko konkurentnom poslovnom okruženju, Bojan promišljeno i staloženo gradi odnose dugotrajne prirode.

Bojan je uspješno završio nekoliko tečajeva za ugovaranje i upravljanje projektima kod Fisher Maritime-a i IBM-a te je završio studij menadžmenta na međunarodnoj poslovnoj školi IEDC u Bledu.

Vjeruje da su ključevi uspjeha vrijedan rad, lojalnost, poštenje i otvoreni um.

Saznajte više...

RJEŠENJE UVIJEK POSTOJI

Vrhunska kvaliteta, na siguran način i na vrijeme